Jdi na obsah Jdi na menu
 


Schůzky redakce

 

Redakce v Zábřehu začala pracovat NAPLNO


 Naše redakce se poprvé sešla v dětském domově v Zábřehu ve středu 8. 1. 2014. Sešlo se nás pět ze ZŠ Sušilova a 5 ze ZŠ Boženy Němcové. Rozdělili jsme si funkce v redakci:

 

Kameraman – Štěpán, Boleslav, Ondra

 

Fotograf – Pepa, Marek, Jakub, Roman

 

Webový správce – Franta, Filip

 

Vedoucí časopisu – Alice.

 

  Zařídili jsme si i redakční kancelář, přinesli jsme si papíry, psací potřeby a příště už budeme pracovat i na počítači.

 

Rozdělili jsme si i první úkoly: vytvoření loga redakce, vytvoření webových stránek redakce, vytvoření profilu redakce na facebooku a napsání článku.

 

Těšíme se na příští setkání, ahoj.

 

 

 

Lezecká stěna na ZŠ Boženy Němcové

 

 

Celá redakce se sešla na ZŠ Boženy Němcové v tělocvičně na lezecké stěně. Tam jsme natáčeli krátká videa. Byla to sranda a pořádná dřina. Není úplně jednoduché natočit rozumné vyprávění a viset u toho jak netopýr. Podařilo se. Domluvili jsme se, že některé odpoledne si zalozíme bez kamer a užijeme si to jen tak na pohodu.

 

 

 

 

Schůzka redakce

 

27. května proběhla další společná schůzka naší projektové redakce Naplno. Hlavním cílem bylo rozdělení úkolů pro jednotlivé funkce v redakci a upřesnění termínu rozhovoru se známou osobností ze Zábřeha – podrobnosti se dočtete v dalším vydání našeho kvalitního časopisu J

 

Schůzka redakce

V září se sešla naše redakce, aby jsme stříhali natočené videa a celkovému videu dali tu správnou podobu. Také jsme zapracovali na redakčním časopisu.